Cashmere plaids van Philicka

Philicka cashmere plaids zijn plaids van hoge kwaliteit. De plaids worden geweven met pure cashmere wol. Ze zijn heel warm, super zacht en ze prikken niet. Cashmere wol komt van geiten uit het hooggebergte en is de meest exclusieve wol van de hoogste kwaliteit. De natuurlijke schoonheid van deze exclusieve wol is goed merkbaar en zichtbaar. Het is de zachtste en warmste wol ter wereld. Al onze plaids zijn stijlvol afgewerkt met de welbekende franjes. Ze worden geweven bij familie weverijen in Italië en Duitsland. Zijn mooi verpakt en snel bij u geleverd.

Het is ademend, nooit te warm of te koud. Zacht, zonder te kriebelen. Makkelijk schoon te houden en het kan een leven lang mee gaan.

Your Cashmere Moment!

We kennen het allemaal; je hebt het druk gehad, je hebt veel van jezelf gevraagd, de stress en de hectiek van de dag. Daarom ben je af en toe, toe aan een moment van rust, een moment voor jezelf. Dan gun je jezelf de luxe van de natuurlijke schoonheid van een caschmere plaid van Philicka. Of door de buitenlucht en de fysieke inspanning wil je even op adem komen, een heerlijk lui moment en genieten van de rust en de zorgeloosheid. Of je hebt een ingewikkeld probleem opgelost en moest heftig onderhandelen dan wil je alles even rustig evalueren, tot rust komen. Een moment van bezinning en jezelf even in de “watten” leggen. Dan zoek je een mooi plekje waar je even lekker alleen kunt zitten om jouw moment van rust te kunnen pakken. Genieten van de luxe warmte die de cashmere plaid je te bieden heeft. Jou cashmere plaid van Philicka voor ‘Your Cashmere Moment’

Populaire cashmere plaids van dit moment

Net als in de fashion zien wij ook de populariteit van de bruine aardse warme tinten toenemen. De bruine tonen staan daarnaast heel mooi bij de grijze tinten. Zo kunnen hele mooie combinaties gemaakt worden. Omdat je een cashmere plaid niet voor even koopt zien we dat de klassieke dessins nog steeds bovenaan staan. Een mooie ruit of het bekende streepje, maar ook de dubbel weefstels (beide zijden een andere passende kleur) zijn heel handig om het plaid ook in uw interieur te laten passen.