Cashmere deken

Een cashmere deken is het perfecte cadeau voor jezelf, maar zeker ook voor iemand anders. Dit is niet zomaar een deken, maar de meest luxe, zachte en comfortabele deken die je je maar kunt wensen. Philicka biedt prachtige cashmere dekens van 100% cashmere. De kwaliteit ligt zo hoog dat je er nauwelijks onderhoud aan hebt. De deken blijft van nature mooi en kan een leven lang mee. Sterker nog, een cashmere deken wordt met de tijd nóg zachter en mooier. Je gaat er dus steeds meer van genieten! Iedereen verdient maximaal comfort en dat is precies van je vindt in de cashmere plaids van Philicka.

cashmere deken

Wat kun je verwachten van onze cashmere deken?

Wij staan garant voor de extreem hoge kwaliteit van al onze cashmere plaids. Voor het maken van de cashmere dekens wordt uitsluitend gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en niets is beter dan wat de natuur ons te bieden heeft. De geweven plaid is een zeer duurzaam product waar iedereen van kan genieten. Je kunt er onder meer het volgende van verwachten:

  • Mooie cashmere deken van 100% cashmere
  • Genieten van een superzachte structuur
  • Exclusieve soort wol van maximale kwaliteit
  • Stijlvolle afwerking met sfeervolle franjes
  • Warmste en zachtste soort wol ter wereld

Altijd een maximaal comfort met een deken van cashmere

Cashmere is een soort wol. Deze wol is afkomstig van geiten uit het hooggebergte. Je kunt je voorstellen dat cashmere hierdoor niet zomaar op elke hoek van de straat te koop is. We hebben het hier over de meest exclusieve soort wol ter wereld. Een cashmere deken van Philicka is van pure cashmere geweven en garandeert daarmee de hoogste kwaliteit.

Heb je snel last van prikjes op de huid wanneer je huid in aanraking komt met wol? Dit zal je zeker niet gebeuren wanneer het product is gemaakt van deze exclusieve soort wol. Het materiaal voelt extreem zacht aan en is ook nog eens heerlijk warm. Ben je een echte koukleum? Dan is een cashmere deken ook echt de perfecte keuze voor jou!

Wil jij ook genieten van je eigen cashmere deken?

Een cashmere deken uit onze collectie heeft een stijlvolle, sfeervolle afwerking met franjes. Je haalt zonder twijfel een luxeproduct in huis waar je eindeloos van blijft genieten. Een prachtige cadeau voor jezelf én een fantastisch idee om iemand anders heel blij mee te maken. Kies jouw favoriete cashmere plaid en bestel eenvoudig online. Wil je eerst meer weten over onze luxe 100% cashmere dekens? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.